Bliv logodesigner i din sommerferie

Bliv logodesigner

Ansøgningsfrist mandag d. 25. juni 2018

Vi søger 10 ItchBox Studio first movers, der er vilde med kreative udfordringer og som vil teste vores workshop-in-a-box koncept i løbet af sommeren.

  • Er du cirka mellem 14 og 25 år gammel?
  • Vil du lære at lave et håndtegnet logodesign til en strandbar i din ferie?
  • Synes du det er sjovt at lave photoshoots? Eller vil du måske gerne lære hvordan man gør?

Så skriv til os på hello@itchboxstudio.com og fortæl hvorfor du elsker kreative udfordringer - tag meget gerne et billede af noget du selv har lavet og som du er stolt af. I må også gerne melde jer to sammen.

Bliver du valgt ud som tester, får du tilsendt vores take-away logodesign workshop (Du skal selvfølgelig ikke betale noget for den).

Så kan du hygge dig med at lave workshoppen i løbet af din sommerferie. Bagefter vil vi selvfølgelig gerne høre hvordan det gik.

I logodesign æsken får du alt hvad du skal bruge til at lave et logo til en strandbar. Du skal blandt andet lære at lave moodboards, lave brainstorms, stemple bomærker og lave foto-shoot med seje emballager.

Alt er grundigt forklaret og du lærer lidt ad gangen i vores design-challenge arbejdsbog - og du får fuld forklaring på vores you-tube platform så du kan se hvordan man gør alting.

Workshoppen tager cirka 5 timer i alt, men du får sikkert lyst til at arbejde et skridt færdig ad gange og holde nogle pauser. Og det er nogle gange sådan med photo-shoots af man bliver grebet af det og får hurtigt lyst til at bruge en masse tid på, fordi det er ret sjovt.

Du kan se en lille smule mere om æsken her

Design dit eget logo

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner

Camilla & Gry

Newer Post