Smuthul til gale streger mm.

Itchbox jul 3. december

Nogle gange bliver traditioner lavet om, fordi sådan bliver det bare. Og nogle gange bliver traditioner vedligeholdt, fordi børnene i familien tager action.

I år er der fx ingen af os, der har købt kalenderlys. Camilla har i stedet lavet den fineste "kalender-lysekrone" med 24 små lys. 

Hos mig skete der det, at jeg glemte at købe kalenderlys?! Jeg ved ikke lige hvordan det skete, men november fløj bare. Jeg er egentligt stadig lidt overrasket over, at det nu er 3. december.

Det mest overraskende er nu, at ingen har bemærket det. Eller hos Camilla tog et barn affære og fik styr på det kalenderlys - sådan! Men hos mig er folk åbenbart ligeglade. 

Og hvis noget ikke rigtigt betyder noget mere, så skal man jo bare lave den tradition om.  

Det blev til gengæld bemærket, at drillenissen ikke havde lavet gale streger 1. december. Det havde jeg også lige glemt. Jeg kunne ligesom godt se, at det var december og tid til drillenisse. Min hjerne havde bare ikke helt taget det ind.

Heldigvis er der jo flere dage, så vi når det nok. Drillenissen er lidt utilregnelig, og det er ok.

Hos os er vi fire, der hjælper hinanden med at finde på og stille op. Vi gør det mest for at glæde familiens 8 årige efternøgler, som selvfølgelig godt ved det er resten af familien. Det er nok bare et spørgsmål om tid, før hun selv vil have tjansen med at stille gale streger op. Det er jo sjovt at finde på gale streger - lidt som at skræmme folk til Halloween. 

Det er også en virkelig god måde til at øve sig i at brainstorme og samarbejde om at få og udføre små kreative ideer hver dag.

Vores drillenisser er små nisser fra Maileg. Det var bare dem vi havde. De har bløde arme og ben, så der skal man lige være ekstra kreativ. Og vi gad godt have nogle der så mere bad-as ud. Men altså nu er de her vores drillenisser.


Det er en ret sjov december-leg. Bortset fra når vi synes det er den mest latterlige ting vi har indført, fordi det er HVER dag vi skal finde på noget. 24 gale streger - eller i år er det jo så kun 23.

Men jeg er forberedt og har en masse ideer gemt på pinterest. Du skal være velkommen til at se med, hvis du også skal nisse nogen hjemme eller på dit arbejde.

 

 

Older Post Newer Post