Den finurlige gave

6. december

Julegaver til kreative hjerner - det vil vi gerne hjælpe dig med at finde på. Så i vores nyhedsbrev, som kommer i morgen, får du hele 3 fantastiske gaveidéer (du kan tilmelde dig nyhedsbrevet lige her). 

 – men vi vil gerne dele én idé med dig allerede nu og det er 

  
DET FIRNURLIGE GAVEVALG:
Itchman stempelsæt til 125 kr.

Stempelsættet kan bruges til at lave flotte sjove kort og 2d animation.

Du får Itchman stempler & stempel klods,  en god sort kvalitets stempelfarve, vores favorit sketch blyant og vores favorit fineliner tush. Så det er lige til at gå i gang.

 

SÅDAN FUNGERER DE:

Som du kan se, så gør de gennemsigtige Itchman stempel-kropsdele og den gennemsigtige stempelklods det let at trykke præcist.

Stempel-kropsdelene giver utallige muligheder for at få Itchman til at bevæge sig på sjove måder. Han kan stå på hænder, hoppe, gå, vinke etc. Du kan også freestyle og selv tegne arme og ben på hans krusedulle krop. 

 

LAV ANIMATIONER
Hvis du vil lave små animationen med Itchman, kan du gøre det enten i en flipbook eller som stopmotion fx app'en Stop Motion Studio. Den er super let at bruge.

Du kan også sætte et lille simpelt studio op - helst et sted med masser af (indirekte) lys. 

INSPIRTAION:
Hvis du er i tvivl om hvordan du skal arbejde med bevægelse har vi samlet nogle eksempler på pinterest.

 

FAKTA
Itchman er den kreative kløe. Han er den der følelse af, at du bare må lave noget med dine hænder, men du ved bare ikke lige hvad.

Older Post Newer Post