Live workshops er vores super-energi

Vi elsker workshops højere end jordbærtærte på en juli dag!

Workshops giver sådan en særlig super-energi.

For os er det kreative liv helt klart noget man deler og skaber med andre. Det er meget enkelt: Vi kan lide at sætte os ned ved et arbejdsbord sammen med andre og lave ting. Man bliver så inspireret af at se hvad de andre finder på.

Den særlige energi man får i det kreative fællesskab kommer af, at man hjælper hinanden med ideudvikling, problemløser sammen og hygger sig. Der er både nærvær til de andre deltagere og til ens eget projekt. Den stemning er så fyldt med venligt kreativt overskud. Det lyder nok egentligt ret lejrbåls-flippet. Men vi er nu også sikre på, at kreative workshops er mindst lige så sunde som rosenkål og fiskeolie. Det føles i hvert fald sådan. Og det ser sådan ud når vores workshopdeltagere vokser en halv meter af at styrke de kreative muskler og få boostet den kreative selvtillid.

Den form for super-energi kan vi jo ikke undvære, nu hvor vi putter vores workshops i take-away æsker. Derfor har vi købt en masse grej og materialer til vores eget ItchBox Studios pop up T-shirt designværksted. Så når vi går og bliver lidt lave i batteri-niveau kan vi lige pakke bilen for at tage ud i landet. Så bliver batterierne genopladet i en T-shirt design workshop. 

Vi har været på tur med workshoppen og deltaget i forskellige events. Det er fedt. Før sommerferien lavede vi is-inspireret t-shirt design på Upcomers Designmarked i Kolding. I sommerferien fik vi lov til at sætte værksted op lige midt i udstillingen på Vejle Kunstmuseum. Det var et super fedt rum at arbejde i.

Det er korte workshops af 2 til 4 timer for børn og unge i alderen 9-25 år. Det er lige præcis nok tid til at arbejde i tre faser: 1) Få mange ideer 2) Dyk ned i den bedste ide 3) Udfør designet. Eller at gå fra "Det tror jeg ikke kan" til "hold op jeg er stolt. Det jeg har lavet!". Alle kan arbejde lige på det niveau de har og skabe noget unikt. 

Vi drømmer om at besøge alverdens inspirerende steder - sammen med store børn og teens. Og lave t-shirt design inspireret af alt muligt fra botanik, dyr, og afrikanske masker til tegnere, arkitektur, mode og meget mere kunst. Man ser nemlig verden lidt anderledes gennem andres øjne.  Og det er meget inspirerende at se de designs, der kommer ud af inspirationskilderne. 

PS Man kan i øvrigt godt spise jordbærtærte mens man er på en kreativ workshop - og det er jo det bedste af det hele. Man behøver ikke vælge.

 

 

 

Older Post Newer Post