Søndags-slapper med stempel doodles

Vi varmer op til at stemple til -og fra kort med lidt stempel doodling. Isvaffel-stempelsættet fra Mix and Match serien kan blive til mange ting. Det lille sæt er selvfølgelig en isvaffel, men det er også en cirkel, en trekant, en organisk form og noget småt prik mønster. 

De 4 figurerstempler kan sammensættes til rigtig mange forskellige billeder. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Vi har leget lidt og prøvet forskellige jule og ikke helt så julede idéer af. Det er nemmest bare at gå igang, prøve sig lidt frem, og så lade ideerne komme frem lige så stille. Det er ret hyggeligt.

Det er nemt at komme igang fordi det er jo en isvaffel. Så først stemplede vi is med farverne gul, lyserød, rød og brun...

     

Så prøvede vi at stemple "trekant" dyr i brun, sort og en enkelt rød tud. Ørene har vi lavet ved at dække stemplet af med et stykke papir, så det kun er noget af stemplet, som bliver trykt.

 

Trekanten kan også være en kjole eller en nissehue....

   

Stempelfarverne farver er af en særlig høj kvalitet og farver helt igennem. Man kan derfor stemple flere lag ovenpå hinanden og stemple både på lys og mørk baggrund.

Her har vi testet en snowglobe ideer: En stor blå cirkel baggrund (det er et stempel fra geometri stempelsættet) med hvidt cirkel og prikmønster tryk. Man kan altid tilføje lidt tegnede detaljer. Her er det en sort sokkel, øjne og mund. Let it Snow, let it Snow, let it Snow... 

Vi kombinerede også isvaffel stemplet med Itchman stemplet. Det blev til en Itchman julemand i en snowglobe. For at stemple et godt skæg brugte vi Itchman hovedstemplet flere gange oven på hinanden. Bagefter tegnede vi lidt flere hårstrå oven på. Vi har brugt sort og rød stempelfarve, samt tush i lyseblå, sort, hvid og turkis. 

Hvordan vi ender med at lave til -og fra kort ved vi ikke endnu, men ideerne komme lige så stille....

Husk du stadig kan deltage i vores advents giveaway på Facebook og vinde et "SUPER Kindness Workshop-kit", som indeholder disse stempler og en masse andre. En æske fuld af lækre materialer - lige til at dække op og lave message workshop for 4 personer.

Vi har brugt:

Isvaffelstempel (35,- kr.)

Stempel workshop sæt med stempelklods, fineliner, sketch blyant og hvide runde sticker til at stemple på (40,- kr.)

Itchman stempel (60,-kr.)

Stempelfarver i rød, sort, brun, gul, lyserød, hvid og blå (25,- kr./stk)

 

 

 

 

 

Older Post Newer Post