Giv kærlige tanker til dem der har alt!

Kærlige tanker er en værdifuld gave. Det er varmt og hyggeligt med kærlige tanker. Et slags indre lejrbål, hvor du virkelig føler dig velkommen- og hvor du inviterer de bedste ind. Det giver følelsen af at hører til sammen med nogen. At blive set. At være okay som du er.

Det er da den bedste gave!

Gaven til den, der har alt kan egentlig bare være tanker skrevet ned i et brev eller på et personligt kort som her.

Vi har lavet ordstemplerne, Itchman og vores Mix and Match stempler som en kreativ ramme. De er en inspiration til at komme igang. Så er resten op til dig - stamp it your way!

Kender du en, som har haft et lidt hårdt 2018? Så er det nok rart at vide, at du ser gode tider i krystalkuglen.

NB: Du får et godt udgangspunkt til en krystalkugle, hvis du først tegner en cirkel uden om fx. et glas eller en rulle tape (eller bruger skabelonerne fra T-shirt boxen, hvis du har den). Så kan du tegne en helt enkelt sokkel på bagefter.

Måske har du også en bedste-ven, der skal have en hilsen? Vores isvafler kan du give så mange forskellige udtryk. 

Og der er så mange sjove ordspil med is....We look so cool together..You are so amazing Ice cream..Your are so (N)ice..I love you more than ice cream. 

Eller også kan du bare sige det lige ud som her.

Du kan også udnytte, at kortet er dobbelt. Giv det en forside intro som her "'You make me forget.." Og så lav en overraskelse inden i kortet som denne "that I'm shy". Fortæl en ven, at hun får dig til blive den bedste udgave af dig. 

 

Både polkaprikker og pigen er lavet med isvaffel stemplet.

Hvis du skal bruge inspiration til tekst, illustrationer og fx kropsholdning kan du kigge på vores moodboard med kort-inspiration på pinterest.

Lige nu kan du også vinde en stor super kindness stempel workshop for 4 personer på vores facebook. Så hvis du har fået lyst til at stemple kort sammen med din familie eller venner kan du nå at være med i konkurrencen frem til i morgen.

 

 

 

Older Post Newer Post