DIY julegaver du gerne vil eje

Vi håber, at december-stemningen er munter, og at der stadig er plads til at tage en god pause ind imellem. Vi har i hvert fald brug for "en tur i laderen" af og til. Når man er frisk er det så fedt med december!

I dag får du en nem idé til hjemmelavede gaver: rejseposer til at holde orden i ladere, hårdimser etc. i håndbagagen.

Det er vores oplevelse, at store børn og teens er meget bevidste om, at det de fremstiller skal være coolt og måske endda se "købt" ud. Tricket er at finde en helt enkelt ting lavet i materialer, der er nemme at bruge og som ser flotte ud. Tag sværhedsgraden helt ned!

Vi har valgt rejseposer, fordi det er sådan noget de fleste kan bruge. De har også en lidt "hemmelig" funktion, så det er nemmere at engagere sig og blive tilfreds med resultatet. Det er ikke et kunstværk, som skal op på væggen. Det er bare en rejsepose, som skal bo i en taske.

Det tager cirka en halv time til en time at lave motiver til en pose, totebag eller en t-shirt (hvis der er tush på skal man lægge 30-60 minutters tørre tid til).

Her har de arbejdet med henholdsvis ansigt og tekst. Vi har samlet inspirationen på moodboards. Du kan finde det på vores pinterest, hvor der er geometriske alfabeter, samt inspiration til ansigtsudtryk.

Vidste du i øvrigt, at posca-tush kan fikseres med varme og blive vaskeægte på samme måde som en tekstil marker? Det er ret smart.

 

Både den farvede folie og glimmer-folien kan komme til at se "proft" ud uden, at du har øvet dig i 100 år. Det vigtigste er tekstilen er vasket uden skyllemiddel min. én gang, og at du følge strygeinstruktionerne nøje.

I Customize Your T-shirt æsken er der en geometrisk skabelon, som gør det nemt at tegne og klippe figurer, man kan bygge bogstaverne af.

Poserne er af 100% øko-bomuld og folien kommer fra Customize your T-shirt æsken og fra glimmer-folie-pakken. Det samme gælder den sorte tekstil marker mens guld glitter marker købes separat.

Til sidst skal du lige se den bibliotekspose Smilla på 9 år har lavet. Det er den mest kække bibliotekspose vi længe har set. Der er brugt lyseblå folie og og glimmer folie til regndråberne. Sort tekstil marker fra Customize your T-shirt æsken til hundetegningen. Og vandpytten, tilfreds og hjertet er tegnet med posca tush'er.

 

Older Post Newer Post