Persondata• politik

Persondatapolitik hos ItchBox Studio ApS

 

Vi har udarbejdet en persondatapolitik som gælder for de personoplysninger du afgiver til os i forbindelse med et køb hos os eller en henvendelse vedrørende et af vores produkter.

 

Dataansvarlig er:

ItchBox Studio ApS, CVR.38437720

Göteborg Plads 11 4. tv, 2150 Nordhavn

 Har du spørgsmål til persondatebehandling kan du altid kontakte:

Gry Salling Larsen på grysalling@itchboxstudio.com

 

Hos ItchBox Studio ApS passer vi godt på dine personlige oplysninger, og vi sørger naturligvis for at behandlingen af dem sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

 

 Vi behandler følgende persondata fra dig:

1) Hvis du handler i vores webshop modtager vi følgende personoplysninger som du selv indtaster udelukkende for at kunne gennemføre handlen:

navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, samt oplysninger om hvilke produkter du køber.

Det er persondata der er nødvendige for at kunne modtage ordren og sende dine varer til dig. DIne data bliver modtaget i vores webshopsystem Shopify og behandlet i vores regnskabssystem E-conomic. Alle data du indtaster lagres hos os i henhold til bogføringslovens 5 års dokumentationskrav. Når der er gået 5 år sletter vi informationerne igen. 

2) Hvis du følger vores nyhedsbrev Livet i ItchBox Studio modtager vi din mailadresse i vores nyhedsbrevsystem Mailchimp og opbevarer den så længe du abonnerer på nyhedsbrevet. Når du siger ja til at følge vores nyhedsbrev har du også sagt ja til at der i nyhedsbrevet er markedsføring af vores produkter. I det øjeblik du afmelder nyhedsbrevet sletter vi din e-mail. Men du kan naturligvis altid melde det til igen og give os din mailadresse på ny.

3) Hvis du retter henvendelse til os enten via hello@itchboxstudio.comeller via edit@itchboxstudio.com gemmer vi din henvendelse i vores mailsystem til behandlingen af din henvendelse er afsluttet. Du kan til hver en tid få slettet din henvendelse igen.

Du har altid ret til at henvende dig og få at vide hvilke informationer og personlig data vi ligge inde med om dig. Du kan til enhver tid bede om at få dine oplysninger rettet eller slettet - dine personlige oplysninger er dine og det respekterer vi selvfølgelig. Vi deler ikke dine personlige oplysninger med andre end de konkrete personer, der beskæftiger sig med salg, ordrepakning, levering og regnskab. Vi kunne heller aldrig finde på at sælge dine oplysninger videre til andre.

Er der noget du er i tvivl om er du også velkommen til at kontakte os.